Site Logotype

Over ons

Sinds 1981 uw persoonlijke kapper. Elke dag streven we met ons team naar de beste kwaliteit.

Ons Verhaal

Lieve klanten,

Wij zijn Elsy, Addy & Jens de oprichters van Beauty – Creatieteam. Al 41 jaar streven wij samen met ons team naar het ideale totaalkapsel. Op vandaag zijn wij gespecialiseerd in heren, dames en kinderen. Dit steeds met de nieuwste technieken volgens de hedendaagse modetrends.

Zin in een nieuw kapsel of had u graag advies? Spring gerust even binnen. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

– Elsy, Addy & Jens

Ons Team

Team Member Romy Kapster
Team Member
Romy
Kapster

Ik ben Romy Joy, 23 jaar oud en werk ondertussen al 4 jaar bij Beauty - Creatieam.

Hoe kan ik mezelf het best omschrijven? Simpel, it's all about passion.

Met deze quote in het achterhoofd, probeer ik elke dag het beste van mezelf te geven bij makeovers en herensnitten. 

Na al het creatieve doorheen de dag, kan je me s'avonds terugvinden in de fitness - because I love sport!

 

PS: don't forget,  hair has a mind - tot snel.

Team Member Anja Kapster
Team Member
Anja
Kapster

Hey, Ik ben Anja, 36 jaar en een trotse mama van een flinke zoon. Van kinds af aan was ik al bezig met haartooi en daarom heb ik er ook mijn beroep van gemaakt. Ik hou er enorm van om mensen gelukkig te maken en hun kapsel te kunnen doen die ze willen.

Met mijn 17 jaar ervaring doe ik het nog steeds heel graag en vol passie en heb ik veel klanten van generatie op generatie. Het is zo een fijn beroep om mensen te zien glunderen als ze het resultaat zien en met een brede glimlach het kapsalon verlaten.

Life quote: "een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"

Team Member Britney Kapster
Team Member
Britney
Kapster

Hallo! Ik ben Britney, 20 jaar jong en gepassioneerd door het kappersvak! Vind je mij niet in het salon dan ben ik buiten te vinden tussen de paarden.

Als allrounder doe ik alles even graag maar de ‘make overs’ zijn toch mijn favoriet! Als beginnende kapster ben ik bij Beauty terecht gekomen en de kans gekregen om op korte tijd enorm te kunnen groeien met dank aan vele opleidingen en een topteam die er altijd is voor raad te geven en te helpen waar nodig. Life quote:
Push yourself because no one else is going to do it for you.

Team Member Sanne Kapster
Team Member
Sanne
Kapster

Hey, ik ben Sanne en ben 31 jaar. Kapster ben ik geworden omdat ik voel dat dit in mijn vingers zit en graag mensen mooi en blij maak!

Je kan wel zeggen dat ik een allrounder ben in het vak met als lichte voorkeur, de barber wereld! Bij Beauty - Creatieteam werk ik heel graag omdat dit een trendy salon is waar je kan groeien!

In mijn vrije tijd ga ik gaan helpen in het dierenasiel en doe ik graag wandelingen in de natuur.

Life quote: ENJOY EVERY DAY!

Team Member Jany Kapster
Team Member
Jany
Kapster

Hallo ik ben Jany, 23 jaar en een grote dierenliefhebber. Ik ben een hele enthousiaste, creatieve en sociale meid. Ik hou ervan om een babbeltje te slaan met mensen en/of een luisterend oor te bieden. Dit komt dus perfect van pas bij mijn job! Ik vind het super dat ik elke dag mijn passie mag uitoefenen en de mensen mag omtoveren tot een nog mooiere versie van zichzelf. Een tevreden klant, dat maakt mij ook gelukkig. De technieken waar ik mezelf volledig in kan laten gaan zijn balayage, highlights en ook bij een make-over kan ik me helemaal uitleven. Mijn job is om jou nog meer te laten schitteren, niet enkel vanbuiten, maar ook vanbinnen.

Team Member Elsy Zaakvoerster
Team Member
Elsy
Zaakvoerster

Hallo, ik ben Elsy al 41 jaar gepassioneerd door het vak. Bij elke klant probeer ik zijn of haar wensen te vervullen. 

 

Daarom heeft het mij dan ook een extra boost, als klanten met een smile onze zaak buitengaan.

 

Mijn motto: Your are de artiest of your own life ...

Team Member Addy Zaakvoerder
Team Member
Addy
Zaakvoerder

Hallo ik ben Addy en in het salon kent iedereen mij als de zot des huizes. Als ik kan lachen en zeveren met de klanten ben ik helemaal in mijn nopjes .

 

Maar als er gewerkt moet worden ben ik graag serieus. Een tevreden klant & perfect resultaat is waar ik altijd voor ga.

Team Member Jens Zaakvoerder
Team Member
Jens
Zaakvoerder

Hallo ik ben Jens, gepassioneerd door paarden en het creëren van creatieve kapsels bij heren.  Al 8 jaar, geef ik het beste van mezelf samen met mijn mama en broer. Bij elke bewerking, streef ik naar perfectie. Het heeft mij dan ook steeds een goed gevoel, als klanten tevreden buitengaan.

 

Als je mij niet kan vinden in het kapsalon, zal ik bezig zijn met het trainen en onderhouden van onze paarden bij Holsteinerhoeve. Daar ga ik met dezelfde passie te werk, zodat het paard en ik de de beste kwaliteit kunnen leveren.

 

Mijn moto? it's all about the details ...

Onze Producten


Uitzonderlijke betrouwbaarheid en prestaties zijn slechts het begin. Met Goldwell ondersteunen we jou als klant met individuele services, waardoor we elke klantenwens kunnen vervullen — van het eerste adviesgesprek in de salon tot en met het behoud van de resultaten thuis. Met de producten en services van Goldwell ben je succesvol, in elke stap die je zet.

Slide

Shop binnenkort uw producten

Momenteel zijn we bezig aan onze webshop.

Tot snel.