Site Logotype

Hairextentions

Ben je niet altijd tevreden over je haarlengte? Of wil je graag extra volume in je kapsel? Dan zijn de haarverlengingen van Beauty-Creatieteam de oplossing.

Samen streven we naar een natuurlijk resultaat.

Beauty – Creatieteam gebruikt voor haarverlengingen en volumebehandelingen altijd 100% Remy Human Hair. Met dit haar kan je alles doen wat je met je eigen haar ook zou doen; wassen, föhnen, stijlen en kleuren.

Wij werken met keratine hairextensions en secret wefts. Deze inzettechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat met onzichtbare aanhechtingen wat gezond, mooi haar als resultaat geeft.

Onze prijslijst kan je hier raadplegen.

– Hairextension specialisten

Hoe verloopt een afspraak?

1. Advies & kleurbepaling

Alvorens we de hairextensions plaatsen geven we je altijd een eerlijk advies. Zo bekijken we samen wat de beste oplossing voor je is, haarverlenging of volumebehandeling, hoeveel hairextensions er nodig zijn en welke kleur. Zodat we samen kunnen streven naar het meest natuurlijke resultaat. 

2. Inzetten

Na het advies zijn we klaar om de hairextensions te plaatsen. Eerst worden de haren gewassen met een reinigende shampoo, deze verwijdert alle vetten uit het haar. Tijdens de behandeling zorgen we voor een optimale service, zodat je kan terugblikken op een mooie ervaring.

3. Nazorg

Om zo lang mogelijk van je extensions te genieten, is het belangrijk dat je de haren goed verzorgt. Tijdens de behandeling wordt er besproken, hoe jij je hairextensions het beste kan verzorgen. Na de behandeling krijg je een uitgebreide informatiebundel mee naar huis.

Welke techniek past het best bij je?

Clip-ins zijn voorgemaakte hairextension banden die je met clips in de haren kan bevestigen. Clip-ins zijn herbruikbaar, afhankelijk wat de bedoelding is & hoe vaak je de clip-ins zal gebruiken.

Clip-ins zijn ideaal voor een tijdelijke oplossing zoals feestelijke evenementen (trouw, communie, …)

Keratine extensions zijn misschien wel de meest bekende vorm van haar verdikking of verlenging.

De verdikking of verlenging gebeurd met kleine waxjes die door middel van een koude tang met het eigen haar versmolten worden. Zo worden verschillende lokken (extensions) in het haar geplaatst.

Het is een permanente vorm van haar verdikking of verlenging, de extensions zitten tot 4 maand in het haar naargelang je haardikte en onderhoud.

Keratine extensions zijn de meest aanbevolen methode omdat ze het minst zichtbaar zijn en het haar een heel natuurlijk effect geven.

Voordelen van Keratine?
– Lange draagtijd;
– Plaatselijk werken;
– Geen hindernissen bij dagelijkse routines (staart, vlecht, wassen, …).

Nadelen van Keratine
– Niet herbruikbaar;
– Niet aangeraden bij breekbaar of kwetsbaar haar.

WEFT ook wel matten genoemd, zijn banen haar die met een machine geweven worden aan een dunne band.

Deze weft band wordt vastgezet met microringen. Er wordt eerst een rij met mircroringen geplaatst
en daar wordt de weft aan vast genaaid. Hierdoor zit hij stevig en zijn de ringetjes niet zichtbaar.

Een weft moet om de 6 á 8 weken omhoog geplaatst worden. Het is belangrijk dat dit op tijd gebeurd anders kan je eigen haar in de weave gaan draaien.

De voor- en nadelen van weft extensions:
Natuurlijk heeft iedere soort extensions voor- en nadelen. Een groot voordeel van deze extensions is dat ze erg lang blijven zitten. Je hoeft er verder niet meer naar om te kijken en je kan altijd blijven genieten van een volle bos met haar!

Daarnaast kun je ze hergebruiken, zeker wanneer je ze goed verzorgt. Een nadeel is natuurlijk dat je de extensions niet zomaar uit kan doen, wanneer je even geen zin meer hebt in langer haar.

Onze Hairextension Specialisten

Team Member Britney Hairextension specialist
Team Member
Britney
Hairextension specialist

Hallo! Ik ben Britney, 20 jaar jong en gepassioneerd door het kappersvak! Vind je mij niet in het salon dan ben ik buiten te vinden tussen de paarden.

Als allrounder doe ik alles even graag maar de ‘make overs’ zijn toch mijn favoriet! Als beginnende kapster ben ik bij Beauty terecht gekomen en de kans gekregen om op korte tijd enorm te kunnen groeien met dank aan vele opleidingen en een topteam die er altijd is voor raad te geven en te helpen waar nodig. Life quote:
Push yourself because no one else is going to do it for you.

Team Member Jany Hairextension specialist
Team Member
Jany
Hairextension specialist

Hallo ik ben Jany, 23 jaar en een grote dierenliefhebber. Ik ben een hele enthousiaste, creatieve en sociale meid. Ik hou ervan om een babbeltje te slaan met mensen en/of een luisterend oor te bieden. Dit komt dus perfect van pas bij mijn job! Ik vind het super dat ik elke dag mijn passie mag uitoefenen en de mensen mag omtoveren tot een nog mooiere versie van zichzelf. Een tevreden klant, dat maakt mij ook gelukkig. De technieken waar ik mezelf volledig in kan laten gaan zijn balayage, highlights en ook bij een make-over kan ik me helemaal uitleven. Mijn job is om jou nog meer te laten schitteren, niet enkel vanbuiten, maar ook vanbinnen.

Team Member Addy Zaakvoerder & haarspecialist
Team Member
Addy
Zaakvoerder & haarspecialist

Hallo ik ben Addy en in het salon kent iedereen mij als de zot des huizes. Als ik kan lachen en zeveren met de klanten ben ik helemaal in mijn nopjes .

 

Maar als er gewerkt moet worden ben ik graag serieus. Een tevreden klant & perfect resultaat is waar ik altijd voor ga.