Site Logotype

Make-overs

Elk individu heeft zijn of haar eigen redenen om het haar te laten kleuren. Zij het om een frisse look te creëren, om grijze haren te verbergen, of simpelweg om jezelf prachtig te voelen.

Hair has a mind

Ben je niet tevreden over je huidige haarkleur of droom je van een andere look? Then it’s time for a make-over.

Let op, kleuringen kunnen nog niet online geboekt worden, indien je een afspraakt wenst neem contact op via telefoon, mail of social media.

Nieuwe klanten die graag een kleuradvies of een make-over wensen, kunnen alvast online boeken via de knop adviesgesprek.

Onze prijslijst kan je hier raadplegen.

– Kleurexperten Beauty - Creatieteam

Hoe verloopt een afspraak?

Advies & kleurbepaling

We starten eerst altijd met een adviesgesprek. Waarom? Als we samen willen streven naar het ideale totaalkapsels, dan is een analyse heel belangrijk. Waarom wil je een nieuwe look? Wat zegt jouw persoonlijkheid, je stijl & wat straal je momenteel uit? Verder wordt er ook gekeken wat er bij je past qua gezichtsvorm, huidskleur maar ook persoonlijkheid. Na de kleurbepaling geven we je alle informatie over het verdere verloop, inclusief een prijsbepaling. Tevreden? Super, onze kleurexperten are ready to rock.

Goldwell

Waarom werken wij met Goldwell?

Goldwell is in de kapperswereld een gerenommeerd merk, een merk dat met stylisten meedenkt. De essentie van Goldwell is een ultieme partij zijn tussen de klant en stylist. Het opbouwen van een partnerschap dat verdergaat dan alleen maar producten.

Onze Kleurexperten

Team Member Britney Kleurexpert
Team Member
Britney
Kleurexpert

Hallo! Ik ben Britney, 20 jaar jong en gepassioneerd door het kappersvak! Vind je mij niet in het salon dan ben ik buiten te vinden tussen de paarden.

Als allrounder doe ik alles even graag maar de ‘make overs’ zijn toch mijn favoriet! Als beginnende kapster ben ik bij Beauty terecht gekomen en de kans gekregen om op korte tijd enorm te kunnen groeien met dank aan vele opleidingen en een topteam die er altijd is voor raad te geven en te helpen waar nodig. Life quote:
Push yourself because no one else is going to do it for you.

Team Member Jany Kleurexpert
Team Member
Jany
Kleurexpert

Hallo ik ben Jany, 23 jaar en een grote dierenliefhebber. Ik ben een hele enthousiaste, creatieve en sociale meid. Ik hou ervan om een babbeltje te slaan met mensen en/of een luisterend oor te bieden. Dit komt dus perfect van pas bij mijn job! Ik vind het super dat ik elke dag mijn passie mag uitoefenen en de mensen mag omtoveren tot een nog mooiere versie van zichzelf. Een tevreden klant, dat maakt mij ook gelukkig. De technieken waar ik mezelf volledig in kan laten gaan zijn balayage, highlights en ook bij een make-over kan ik me helemaal uitleven. Mijn job is om jou nog meer te laten schitteren, niet enkel vanbuiten, maar ook vanbinnen.

Team Member Romy Kleurexpert
Team Member
Romy
Kleurexpert

Ik ben Romy Joy, 23 jaar oud en werk ondertussen al 4 jaar bij Beauty - Creatieam.

Hoe kan ik mezelf het best omschrijven? Simpel, it's all about passion.

Met deze quote in het achterhoofd, probeer ik elke dag het beste van mezelf te geven bij makeovers en herensnitten. 

Na al het creatieve doorheen de dag, kan je me s'avonds terugvinden in de fitness - because I love sport!

 

PS: don't forget,  hair has a mind - tot snel.

Team Member Yasmin Kleurexpert
Team Member
Yasmin
Kleurexpert

Hey, ik ben Yasmin. Ik ben 29 jaar en samen met een fantastische partner en mama van 2 prachtige kinderen. Van kleins af aan was ik al met mijn poppen hun haren bezig, het was dus van zelf sprekend dat ik kapster zou worden.

Bij Beauty - Creatieteam werken, is werken in familie sfeer, waar ik al 5 jaar vol enthousiasme werk. Ik ben een allrounder met een klein voorkeur voor vrouwen snitten, maar een make-over is ook altijd leuk. Mensen mooi maken is mijn passie. Ik ben ook wel altijd in voor een praatje met mijn klanten.

Life quote: niet perfect, maar uniek!

Team Member Elsy Adviesexpert
Team Member
Elsy
Adviesexpert

Hallo, ik ben Elsy al 41 jaar gepassioneerd door het vak. Bij elke klant probeer ik zijn of haar wensen te vervullen. 

 

Daarom heeft het mij dan ook een extra boost, als klanten met een smile onze zaak buitengaan.

 

Mijn motto: Your are de artiest of your own life ...